загрузка...
Мои Сказки. Сказки о Вашем ребенке
Маєте запитання?
Телефонуйте +380(67)5927717
Пишіть нам +380(63)5927717
Головна » Приклади наших казок

Приклади наших казок

Moi Skazki
Ви можете вибрати будь-який з наших варіантів і при бажанні відредагувати його. Також лист може бути від Святого Миколая.
Издательство Мои Сказки
Ви можете вибрати будь-який з наших варіантів і при бажанні відредагувати його. Також лист може бути від Святого Миколая.
Мои Сказки
Ця історія почалася в чарівному селі Чайки. Там під блакитним небом сяє золоте сонечко і живуть гарні добрі люди.
Эта история приключилась в волшебном городе Харькове. Там под голубым небом сияет золотое солнышко и живут красивые добрые люди.
Мои Сказки
Серед високих гір, зелених лісів, золотих полів знаходилася казкова держава Україна. В ній було багато зелених трав, духмяних квітів, незвичайних птахів і тварин. Населяли цю країну прекрасні, добрі та ввічливі люди.
MoiSkazki.com
Одного теплого літнього ранку Зайчик Іллюша ще солодко спав у своєму ліжечку. Пустотливі сонячні промінчики вже декілька разів заглядали до нього у віконце, але Іллюша все не прокидався.
moiskazki.com
Високо в небі за пухнастими хмаринками знаходиться чарівна країна, про існування якої ніхто не знає. Вона захищена від негод та вітрів, від холодних дощів і палючих сонячних променів. Там спокійно і затишно, можна годинами насолоджуватися ніжним квітковим ароматом, купатися у ванільних хмарках. Сонячні галявини цієї незвичайної країни покриті білосніжними квітами: не простими, а чарівними – в них зароджується людське життя.
moiskazki.com
Высоко в небе, спрятавшись за пушистыми облаками, расположена волшебная страна, о существовании которой никто не знает. Она укрыта от ветров и ненастий, от холодных дождей и обжигающих солнечных лучей. Там спокойно и уютно, можно часами наслаждаться цветочным ароматом, купаясь в нежных ванильных облаках. Солнечные полянки этой необыкновенной страны усеяны белоснежными цветами, но не простыми, а волшебными – в них зарождается жизнь.
Moi Skazki
Здесь вы можете внимательней изучить стихотворения, а так же иллюстрации нашей Детской Азбуки.
Moi Skazki
Здесь Вы можете детально изучить некоторые страницы книги сказок "Приключения Феи".
 
 
1 2